Wie zijn wij en waar staan wij voor.

'Eolus' staat volgens de oude Griekse mythologie voor 'Voorspoed', ofwel 'Wind in de zeilen'. Wij hopen uiteraard dat u de wind altijd in de zeilen heeft met uw bedrijf, maar het kan evengoed gebeuren dat er moeilijkere tijden aanbreken. Net dan is het belangrijk dat u kunt terugvallen op een adviseur die u en uw bedrijf door en door kent. Met meer dan vijftien jaar ervaring, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is deskundig geadviseerd te worden op het gebied van financiële planning, pensioenadvies of financieringen, in zowel voor- als tegenspoed.

 

Persoonlijke benadering:

De kracht van Eolus zit 'm in de persoonlijke benadering. Wij staan dicht bij u. Of u nu DGA of ZZP-er bent of een vrij beroep uitoefent, alle ondernemers moeten regelmatig kunnen sparren met een financieel adviseur over de financiële situatie in zowel zakelijke als privésfeer. Achter Roger Claessen staat een team van deskundige medewerkers dat u te allen tijde te woord staat. Als het nu gaat om directe informatie, advies of het maken van een afspraak, zij staan telkens paraat. De vertrouwensrelatie tussen u en uw adviseur is snel gelegd. Daarnaast werken wij samen met deskundigen in andere disciplines, zodat wij ook voor zaken die buiten onze competentie liggen een oplossing voor u kunnen vinden.

 

Betrouwbaarheid:

Wij zijn Register Pensioen Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur en hebben vele jaren ervaring in de financiële en zakelijke dienstverlening. Wij beschikken over alle benodigde AFM-vergunningen en hebben zelf jarenlange ervaring als ondernemer. Voor alle financiële en verzekeringszaken waar uw onderneming mee te maken krijgt, bieden wij een oplossing. Wij vinden transparantie in onze dienstverlening en beloning zeer belangrijk. Er wordt dan ook altijd een heldere onderbouwing gegeven van onze diensten en de afgesproken beloning.