Ondernemers onder elkaar.

Eolus Finance & Insurance is er voor ondernemers. Vrije beroepsbeoefenaren, zelfstandig ondernemers en dga’s moeten regelmatig kunnen sparren met hun financieel adviseur. Iemand die van buiten naar binnen kijkt, u wijst op kansen en risico’s en oplossingen aandraagt voordat het probleem ontstaat. Iemand die ondernemers begrijpt. Zo’n adviseur is Roger Claessen; pensioendeskundige, financieel expert en een door de wol geverfde ondernemer. Ondernemers onder elkaar; dat praat wel zo makkelijk.

Financiële planning:

Of u nu vrije beroepsbeoefenaar bent of werkgever van een grote onderneming, als ondernemer houdt u van dag tot dag nadrukkelijk de vinger aan de pols van uw financiële bedrijfsvoering. Heeft u net zo’n goed beeld van uw persoonlijke financiële planning?

Onze werkwijze is persoonlijk en daarom gebaseerd op vertrouwen en transparantie. Wij verdiepen ons in uw vragen en problemen, verschaffen u inzicht, dragen oplossingen aan en monitoren uw financiële planning regelmatig. Daarnaast strekt onze dienstverlening zich uit tot ondernemingsniveau, van zakelijke financieringen tot collectieve pensioenen.

Betrouwbaarheid:

Wij zijn Register Pensioen Adviseurs en Erkend Hypotheekadviseur en hebben vele jaren ervaring in de financiële en zakelijke dienstverlening. Wij beschikken over alle benodigde AFM-vergunningen en hebben zelf jarenlange ervaring als ondernemer. Voor alle financiële en verzekeringszaken waar u en uw onderneming mee te maken krijgen, bieden wij een oplossing.