Bent u werkgever? 

Wij bieden u de volgende diensten aan:

Collectieve arbeidsvoorwaarden: de voornaamste voorwaarde is de collectieve pensioenregeling. Een complexe materie waarbij rekening met veel en strikte wetgeving gehouden moet worden. Wij kunnen dit van A tot Z voor u verzorgen. Vanaf de analyse en het advies aan u als werkgever, tot het verzorgen, implementeren en communiceren van de regeling aan uw werknemers.

Deeltrajecten: wij kunnen deeltrajecten verzorgen zoals; due diligence (bij overnames), advies bij verlenging van het contract en pensioencommunicatie naar de werknemers (zowel door collectieve uitleg als individuele gesprekken). Hierbij ontvangt iedere werknemer een overzicht van zijn totale ouderdoms- en nabestaandenpensioen.

Leaseauto’s: de leaseauto is voor een werknemer vaak een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Het ontbreekt echter vaak aan een eenduidige regeling. Er wordt vaak gebruik gemaakt van diverse leasemaatschappijen en er is niemand met specifieke kennis binnen het bedrijf zelf. Wij geven advies over en bemiddelen voor u in leasecontracten.

Zakelijke financiering: of het nu de overname van een bedrijf betreft of de koop van vastgoed, bij beide zaken komen er verschillende disciplines om de hoek kijken. Het is van belang om in een vroeg stadium een goed plan op te zetten en beslagen ten ijs te komen bij een mogelijke financier. Niet alleen verzorgen wij het traject naar de bank toe, via onze contacten kunnen wij ook mogelijke externe partijen inschakelen die kapitaal kunnen verschaffen. Analyse en het verzorgen van schadeverzekeringen: door samenwerking met een groot volmachtkantoor, kunnen wij u, na een goede analyse van de portefeuille, een gedegen advies en concurrerende premies aanbieden. Ook kunnen wij hierbij de mogelijkheden van een verzekering via de beurs bekijken.